Terug naar overzicht View in English

Privacybeleid Vintura

1. Toelichting

Bij Vintura vinden we het belangrijk onze relaties en sollicitanten zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Dat lukt alleen als we weten wie u bent en wat uw wensen zijn. Met deze informatie gaan we uiterst zorgvuldig om. Het is ook onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina kunt u lezen welke gegevens wij verzamelen en waarom. Heeft u een vraag over dit privacy statement of het gebruik van cookies? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met ons. Dit privacy statement is van toepassing op alle diensten en betrekkingen van Vintura. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

2. Hoe verzamelen wij persoonsgegevens?

We verzamelen persoonsgegevens van prospects, klanten, sollicitanten of als u ons (kantoor of website) bezoekt. Dat doen we omdat we u zo goed mogelijk van dienst willen zijn. We gebruiken persoonsgegevens die u zelf aanlevert of die wij van u verzamelen (zoals via de website en LinkedIn). U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Zonder deze gegevens is het echter in veel gevallen lastig om u een offerte of de door u gevraagde informatie/documenten toe te sturen, werkzaamheden te verrichten of te factureren.Voor onze events maken we gebruik van professionele fotografen en videografen. Het beeldmateriaal dat zij maken, gebruiken we voor digitale communicatie vanuit Vintura. Wij benadrukken dat wij hierbij uiterst zorgvuldig omgaan met uw privacy. Wij volgen hierin de richtlijnen van het Portretrecht.

 

3. Welke gegevens verzamelen we?

We verzamelen de volgende gegevens: 

  • NAW-gegevens,
  • E-mail adres,
  • Telefoonnummers,
  • Functie,
  • Bedrijfsgegevens, zoals bedrijfsnaam en afdeling,
  • Contacthistorie, zoals gespreksaantekeningen,
  • IP-adres (alleen bij bezoek aan onze website),
  • CV’s en andere profieldata (gerelateerd aan recruitment). 

 

4. Waarom verzamelen we deze gegevens?

We verzamelen gegevens voor een aantal doeleinden:

  • voor een effectief en persoonlijk contact,
  • om de uitvoer van onze dienstverlening optimaal te laten verlopen,
  • voor de administratieve afhandeling van onze diensten,
  • om u uit te nodigen voor de bijeenkomsten die we organiseren,
  • om u te attenderen op producten en diensten van Vintura (promotiedoeleinden),
  • om u in staat te stellen te solliciteren naar een baan bij Vintura en voor ons om te beoordelen of er een goede match is tussen uw profiel en de openstaande vacatures,
  • om u op de hoogte te brengen van toekomstige banen, diensten of andere ontwikkelingen binnen Vintura.

 

5. Hoe lang bewaren we deze gegevens?

We bewaren gegevens niet langer dan nodig. Waar wettelijke regels van toepassing zijn ten aanzien van bewaartermijnen, nemen wij die in acht.

 

6. Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van onze dienstverlening, is het mogelijk dat wij om operationele (niet-commerciële) redenen persoonsgegevens delen met partijen die in opdracht van ons werkzaamheden uitvoeren. Deze verwerking leggen we vast in verwerkersovereenkomsten. Hierin borgen we dat de partij die in opdracht van ons werkt, uw gegevens veilig en vertrouwelijk behandelt.

 

7. Bezoek website en cookies

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, plaatst deze website cookies op uw computer. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst door websites of soms via e-mails. Ze bieden bedrijven nuttige informatie die op allerlei manieren helpt. Voor u betekent dit dat u de website efficiënter kunt gebruiken en tijd kunt besparen omdat u de gegevens niet telkens opnieuw moet invoeren bij ieder bezoek. Hierdoor kunnen wij u herkennen en informatie terughalen over uw eerdere bezoek. Het profiel dat van u wordt aangemaakt, koppelen we niet aan persoonsgegevens, maar gebruiken we alleen om de getoonde content af te stemmen op uw profiel zodat deze zo relevant mogelijk is voor u. Belangrijk: bij cookies zijn persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen uitgesloten van vastlegging. Cookies zijn volledig veilig en nooit te herleiden naar een individu of persoon. 

 

7.1 Welke cookies worden geplaatst?

Google Analytics

Via Google Analytics worden op Vintura geanonimiseerde gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytische informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Meer informatie kunt u vinden in het privacybeleid van Google.

 

Embedded content

Op deze website kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op Vintura wordt ontsloten. Denk hierbij aan Youtube-video’s. Op vergelijkbare wijze als de sociale knoppen maken deze codes vaak gebruik van cookies. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kunt u vinden in het privacybeleid van de desbetreffende dienst. Wij hebben hier geen controle over.

 

Reclame cookies

Wij maken gebruik van de re-marketingdiensten van Google Adwords die door het plaatsen van een cookie op uw apparaat relevante reclame kunnen weergeven die aangepast is aan de door u bezochte pagina’s op onze website. Deze cookie kan u in geen geval identificeren of toegang bieden tot uw computer en wordt enkel gebruikt om te zeggen “deze persoon bezocht deze pagina, toon hem dus reclame die verband houdt met die pagina.” Door gebruik te maken van deze re-marketingdienst kun-nen wij uw behoeften beter beantwoorden en alleen reclame weer geven die relevant is voor u.

 

7.2 Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt geplaatst. Indien u cookies geheel uitzet, dan kan het zijn dat sommige functionaliteiten op de website niet meer naar behoren werken. Kijk voor het uitzetten van cookies in de gebruikshandleiding van uw browser.

 

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw eigen persoonlijke data in te zien, te veranderen, of te verwijderen. Zie hiervoor onderstaande contactgegevens. Ook als u vragen heeft over dit privacy statement, kunt u contact met ons op nemen. Heeft u een klacht hierover? Dan kunt u deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

9. Veranderingen

We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. We hebben deze verklaring geüpdatet op 25 mei 2018 n.a.v. invoering van de AVG. Het is raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Contactgegevens Vintura

Vintura
Julianalaan 8
3743 JG Baarn
035 – 54 33 350
info@vintura.com